Dim Mak Europe

Logo Dim mak Europe, Kyusho Jitsu, Dim Mak Qi Gong

Dim Mak Europe is opgericht om de belangen te behartigen van de beoefenaars van Dim Mak en de aangesloten scholen met hun eigen krijgskunst. Naast het promoten van de krijgskunstdisciplines en verder uitbouwen en ontwikkelen van Dim Mak, Kyusho Jitsu en Qi Gong streeft Dim Mak Europe ernaar om ook kwalitatief goede Dim Mak instructors op te leiden om zo de kennis meer en beter te kunnen verspreiden. Naast het verzorgen van een uitgebalanceerd lesprogramma verzorgt Dim Mak Europe met regelmaat stages en nemen ze ook examens voor Kyu en Dangraden af. De aangesloten en erkende scholen krijgen begeleiding in het Dim Mak en het verspreiden daarvan.

Omdat Dim Mak Europe openstaat voor alle krijgskunsten en in een ongedwongen, plezierige manier met elkaar wil trainen is het ook zeker de bedoeling dat we van elkaar leren. Iedere krijgskunstdiscipline heeft zo zijn eigen essentie in de technieken. Met onze open instelling streven we ernaar om zo diep mogelijk in de essentie van de krijgskunst te komen.

Kyusho Jitsu, Dim Mak en Qi Gong toegepast in Hapkido

In vele stijlen Hapkido wordt gebruik gemaakt van drukpunten. Deze techniek noemt men in het Koreaans Hyol do bup. Het gebruiken van drukpunten in Hapkido dus het Kyusho Jitsu / Dim Mak toepassen heeft als doel om de bestaande Hapkidotechnieken naar een hoger niveau te brengen om zo meer naar de essentie van de Hapkidotechnieken te gaan.

Dim Mak Europe en Hapkido Oirschot

Hapkido Oirschot en Kyusho Jitsu, Dim Mak en Qi Gong

Bij Hapkido Oirschot wordt lesgegeven in Hapkidotechnieken die aangevuld worden met het gebruik van Kyusho Jitsu / Dim Mak. Er worden afzonderlijke examens afgenomen in Kyusho Jitsu kyugraden. Daarvoor kunnen leerlingen terecht bij Kyusho Jitsu Oirschot. Naast de Kyusho Jitsu / Dim Mak toepassingen worden er ook Hapkidotechnieken getraind met Qi Gong toepassingen. Hapkidotrainer Louk Franken is Chief Instructor bij Dim Mak Europe. Hapkido Oirschot is een erkende school bij Dim Mak Europe.