HAPKIDO OIRSCHOT 

Hapkido Oirschot

Hapkido Oirschot is officieël opgericht op 1 februari 2010 als vereniging. We zijn gevestigd in het pand van Fitness Oirschot waar we een aparte trainingsruimte (dojang) tot onze beschikking hebben.

Onze club bestaat uit leden die al een geruime tijd één of meerdere stijlen binnen het Hapkido of andere verdedigingssporten hebben beoefend en die het leuk vinden om in een goede en ongedwongen sfeer te trainen en kennis op te doen van Hapkido.

Groep Hapkido Oirschot

Foto stage Wim van Kempen Traditioneel Hapkido 29 Mei 2010.

Onze hoofddoelstelling is om onze leden te leren hoe je op een goede manier jezelf kunt verdedigen met behulp van Hapkido.

We maken gebruik van technieken die voortkomen uit de Sin Moo Hapkido en Kwan Nyom Hapkido.

Hapkido is een mooie maar zeer uitgebreide zelfverdedigingssport die voor iedereen toegankelijk is.

​  

 
Hapkidowon Nerdelandse Hapkido Bond

Hapkido 

HAPKIDO

Hapkido is een Koreaanse gevechtskunst. Het Koreaans Hap betekent coördinatie, harmonie. Ki betekent innerlijke kracht of macht. Do betekent de weg, manier of methode. Daarom kan Hapkido los vertaald worden als “Weg van de gecoördineerde kracht”. Er zijn duizenden technieken binnen Hapkido, alle gebaseerd op 3 basis principes.

 

Lees meer >>>

Hapkido

KINDER HAPKIDO

Zelfverdediging voor kinderen kan uw kind helpen om beter met bedreigende situaties om te gaan. Daarnaast kan het uw kind ook meer zelfvertrouwen geven. Door de Hapkido trainingen zal uw kind zich meer bewust worden van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam (motoriek) maar ook de conditie en het zelfvertrouwen zullen verbeteren.

 

Lees meer >>>

 

Hapkido

FOTO'S

Foto's van verschillende evenementen waaraan leden van Hapkido Oirschot hebben deelgenomen waaronder het jaarlijkse Open Nederlandse Hapkido Kampioenschap georganiseerd door de Nederlandse Hapkido Bond. Daarnaast ook foto's van stages gegeven door verschillende meesters en grootmeesters.

 

 

Lees meer >>>